Soilikin lastentarhan vanhempainyhdistys ry


Soilikin lastentarhan vanhempainyhdistyksen tarkoituksena on rikastaa Soilikin Lastentarhan ja perheiden välistä yhteistyötä, tukea koteja ja lastentarhaa niiden pyrkimyksessä luoda hyvä oppimis- ja kasvuympäristö sekä vahvistaa lasten tasapainoista ja monipuolista kehitystä.


Vanhempainyhdistyksen tehtävänä on tuoda esille vanhempien kannanottoja lastentarhaa ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä sekä toimia lasten vanhempien yhteistyöelimenä.


Vanhempainyhdistyksen hallitus toimintakaudella 2022—2023:


Puheenjohtaja: Kaisa Happonen
Sihteeri: Mirjam Larinkari
Rahastonhoitaja, jäsenrekisterin hoito: Sulo Uusilehto
Hallituksen jäsen: Heidi Laitinen

Yhteystiedot:
soilikinvanhemmat@gmail.com


Jäseneksi liittyminen

Vanhempainyhdistyksen jäseneksi tai kannatusjäseneksi voit liittyä täyttämällä yhteystietolomakkeen ja maksamalla jäsenmaksun.


Yhdistyksessä voi olla mukana jäsenenä tai kannatusjäsenenä. Yhdistyksen varsinaisiksi jäseniksi voivat liittyä Soilikin Lastentarhan lasten vanhemmat, muut huoltajat ja päiväkodin henkilöstö. Yhdistyksen jäseniksi voidaan myös ottaa muita aktiivisesti yhdistyksen toimintaa tukevia henkilöitä. Yhdistyksen kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö.


Jäsenmaksu suoritetaan Soilikin vanhempainyhdistyksen tilille vuosittain:

Tilinumero: FI05 1439 3000 1172 94
Jäsenmaksu 20 €, viite 2008
Kannatusjäsenmaksu 30 €, viite 3007


Vanhempainyhdistys tiedottaa sähköpostilla jäseniään ajankohtaisista asioista. Jäseneksi pääsee täyttämällä tämän lomakkeen ja maksamalla jäsenmaksun: Täytä yhteystietolomake ja liity jäseneksi klikkaamalla tästä!


Lisätietoa: